Fransförlängning

Fransförbättring för dig som är 50 +


Varför?  För vem?


Syftet med en fransförbättring är olika för var och en, men exempelvis gör du det om du vill ha längre och fylligare fransar men inte vill eller hinner sminka sig varje dag. Äldre kvinnor som med åren fått ljusare, färre och glesare fransar, får pigga och öppna ögon igen. Om du har dålig syn och har svårt att lägga på mascara snyggt.

Har du tunga ögon kan du få  piggare och öppnare ögon genom att sätta fransar som är tillräckligt långa för att täcka den extra huden som ligger över ögonlocket.

Det kan också vara ett skäl till en önskad ögonfransförlängning att vissa yrken inte tillåter smink på arbetsplatsen.

Fransarna jag använder är tunna och lätta, och tynger inte ner ögonen som lösögonfransar gör.Så här går det till


När du kommer hit så börjar vi med att prata igenom vad du förväntar dig, vad du vill ha för effekt och vad som skulle passa att börja med. Om du vill ha naturliga eller långa fransar. Med eller utan mascaraeffekt. Jag mäter dina egna fransar och tittar efter vad de har för naturlig böj. Den informationen gör, tillsammans med dina önskningar, att vi lätt kan se vad vi bör använda för fransar. Sen är det bara för dig att passa på att ta en "powernap" medan jag limmar fast de konstgjorda fransarna, en och en, på dina egna fransar. (Det kallas singelfransar.) Du får mellan 60-90 fransar per öga, beroende på hur många egna fransar du har. Behandlingen tar ungefär 90 minuter.LITE FÖRE & EFTER-BILDER