Hotstonemassage

HotstonemassageHot-Stonemassage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig som upplever vanlig massage som lite "hårdhänt". Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp. Du ligger skönt och behagligt medan jag arbetar med stenarna för att göra Din kropp mjuk och avslappnad.


För att förhöja effekten använder jag mig av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.


Behandlingen passar alla som tycker om värme och att få varm massage. Syretillförslen till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.


Hot-Stonemassage bygger på orientalisk filosofi och går tillbaka mer än 3000 år då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Hot-StoneMassage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aromaoljor.


 

Hot-Stone massage är bra för Dig som:


har besvär med kramper, muskelspänningar eller knutor

behöver varva ner/är stressad

har mycket celluliter

har dålig blodcirkulation

vill ge Dig själv en total avslappning